00386 41 676 094
8.00 - 20.00

Če želite zares shujšati, preverite kako!

Če ste eden izmed tistih, ki preživijo celoten čas v telovadnici na tekalni stezi, steperjih ali kolesu, boste morda želeli prisluhniti. Čeprav kardio pomaga vzdrževati vašo formo, ne bo popolnoma pomagal pri ciljih izgube telesne teže.  Naredite rahel korak vstran od naprav in posvetite čas treningu z utežmi. Tukaj so razlogi:

 

 

Pokurili boste več kalorij: Treniranje mišic je najboljši način za maksimalno povečanje vašega metabolizma. Več mišic kot imate, višji je vaš potencial kurjenja maščob.

 

Videli boste želene rezultate: Kardio vam bo pomagal skrčiti vaši številko telesa, vendar ni nujno, da vam bo dal obliko, ki si jo želite. Za to, boste morali delati na definiciji vaših mišic. Priznana trenerka Tia Falcone pojasnjuje, zakaj kadio ne bo izoblikoval telesa v celoti: "Vse vaše telesne pomanjkljivosti bodo enake, vse bo samo manjše." Torej, da bi videli na vašem telesu spremembe, ki jih želite, pričnite trenirati z utežmi.

 

 

Lahko trenirate manj: Prav ste prebrali! Z dvigovanjem uteži lahko dejansko prihranite nekaj časa! Lahko ste s svojo vadbo učinkoviti in še vedno dosegate željene rezultate. Trenerka Falcone je prepričana, da je trening z utežmi boljši od treninga brez njih, saj bodo le-te posrbele, da boste s svojo spremenjeno postavo zadovoljni! Enako mnenje deli tudi strokovnjakinja Katy Clark, ki pravi, da bi morali konstantno trenirati s takšno težo, da z maksimalnim trudom dosežete 10 ponovitev določene vaje.

Fiteo.si je blagovna znamka, ki združuje interese tako rekreativnih kot profesionalnih športnikov. Na straneh Fiteo.si boste našli vrhunske športne pripomočke, športno kozmetiko ter nasvete trenerjev, ki so se odločili, da podpirajo posameznika na poti do športnega uspeha.

  • 00386 041 676 094
  • 8.00 - 20.00
  • Čopova 1, 3310 Žalec
Fiteo.si © Coyright 2015
prekes namams