00386 41 676 094
8.00 - 20.00

3 koraki za izgubo nadležnih "ljubezenskih ročk"

Visijo čez hlače in kopalke, zaradi njih se ne morate normalno gibati, kvarijo vašo samozavest in vas znova in znova spravljajo v slabo voljo.

 

Govorim o ljubezenskih ročkah,  ki ob živce spravljajo nešteto posameznikov. Obupani nasedajo številnim »trikom«, ki celotno situacijo še poslabšajo. Stop!
Sem Miha Geršič in v tem članku vam razkrijem preverjene nasvete, ki bodo poskrbeli, da se znebite nadležnih oblog.

 

Preden razkrijem današnje nasvete razčistimo eno zadevo. Še enkrat poudarjam, ker je zelo pomembno: Ena sama vaja s katero bi se znebili maščob samo na določenem delu telesa, ne obstaja! Lokalna izguba maščobe, je po naravni poti nemogoča. Da bi organizem prepričali, da koristi samo maščobe na trebuhu ali pa samo na zadnjici, to na žalost ne gre. Ampak brez skrbi. Ljubezenske ročke so lahko preteklost. Kako? Z upoštevanjem naslednjih treh nasvetov. Garantirano!

 

1. NASVET: TLT

 

 

Če želite res konkretno udariti po nadležnih maščobah, potem morate nujno povečati delež mišične mase. Zakaj?

 

Mišice so glavni porabnik energije v vašem telesu. S tem, ko je delež mišične mase večji je, logično, večja tudi poraba kalorij. In ne glede na to kaj v življenju počnete: tečete, sedite, se igrate z otroci, določen delež energije vedno priskrbijo prav maščobe. Tako je, tudi tiste nad vašimi boki.

 

Da boste povečali delež mišične mase in hkrati izgubili odvečne maščobe predlagam, da izvajate krožne treninge, kjer so vključene vse mišične skupine. Na tem mesu moram izpostaviti izredno učinkovito vadbo TLT.

 

2. NASVET: INTERVALNI TRENING

 

Naslednje izredno učinkovito orožje s katerim boste še dodatno pospešili izgubo ljubezenskih ročk  je visoko intenzivni intervalni trening. Gre za obliko treninga s katero dosežete, da tako med kot tudi po končani aktivnosti vaše telo v večji meri kot vir energije koristi odvečne maščobe. Si sploh lahko želimo še kaj boljšega? Praktično že zaključimo z vadbo in se umirimo, organizem pa še naprej uničuje odvečne maščobe.

 

Za vse, ki še ne veste iz katerih elementov je ta trening sestavljen pa krajši povzetek. Visoko intenzivni intervalni trening je sestavljen iz treh osnovni elementov: ogrevanja, intervalov, ohlajanja.

 

Tako pri ogrevanju kot pri ohlajanju posameznik prakticira pet do deset minut lahkotnega teka, kolesarjenja, poskakovanja, odvisno od izbrane aktivnosti. Glavni del treninga pa sestoji iz petih do osmih intervalov kjer se v razmerju 1:6 izmenjujejo visoki in nizki intervali.

 

Pri teku bi bilo to recimo pet minut lahkotnega teka za ogrevanje. Potem pet do osem intervalov, ki so sestavljeni iz  dvajset sekundnega šprinta v kombinaciji z dvema minutama lahkotnega teka in na koncu še pet minut ohlajanja.

 

Priznam, da je ta oblika treninga precej zahtevna vendar se je ljubezenske ročke na smrt bojijo. Se mi zdi, da veste zakaj ;)

 

In da ne bo zmede katera od naštetih oblik treningov je najboljša, ti sporočam, da je kombinacija obeh deifinitvno najbolj učinkovita. Recimo trije treningi TLT-ja in dva visoko intenzivna intervalna treninga tedensko je super razmerje. Kaj pravite, ste pripravljeni na izziv? ;)

 

3. NASVET: PRAVILO ZMERNOSTI

 

 

 

No in ker so vse dobre stvari v življenju tri, je pred vami še en nasvet. Priznam, da bi ga mogoče moral dati na prvo mesto, ker je tako zelo učinkovit. Dotika se področja prehrane in na prvi vtis deluje izredno zakompliciran vendar temu sploh ni tako. Tretje pravilo, oziroma nasvet s katerim boste dokončno uničili ljubezenske ročke, je pravilo zmernosti.

 

Kaj pravilo zmernosti sploh pomeni?

 

Gre za način prehranjevanja kjer uživate raznolika in zdrava živila, če je le opcija nepredelana. Kvalitetna hrana zaužita v zmernih količinah v kombinaciji z redno telesno aktivnostjo je pravi uničevalec odvečnih maščob. Pa brez skrbi. Ni se potrebno odpovedati nobenemu živilu. Ključ je v zmernosti, razmerju , količini in pravilni časovni izbiri.

 

Verjetno si mislite, da če boste jedli pico, lazanjo, sladoled, čokolade in podobno ne boste nikoli izgubili ljubezenskih ročk. Motite se!!! Še enkrat poudarjam, ključ je v razmerju in kombinaciji. Da je temu tako so dokaz številne uspešne preobrazbe uporabnikov Formule Popolne Postave, ki  se niso odrekli niti eni od zgoraj naštetih pregreh. In ne niso sledili nobeni dieti ampak smo skupaj oblikovali zdrav življenjski stil v katerem nadvse uživajo.

 

Slišal sem, da, če všečkaš in deliš objavo,  še hitreje zgubiš ljubezenske ročke ;)

 

Avtor članka: Miha Geršič iz portala www.popolnapostava.com

Fiteo.si je blagovna znamka, ki združuje interese tako rekreativnih kot profesionalnih športnikov. Na straneh Fiteo.si boste našli vrhunske športne pripomočke, športno kozmetiko ter nasvete trenerjev, ki so se odločili, da podpirajo posameznika na poti do športnega uspeha.

  • 00386 041 676 094
  • 8.00 - 20.00
  • Čopova 1, 3310 Žalec
Fiteo.si © Coyright 2015
prekes namams